Technológiai csőszerelés

Mit jelent a technológiai csőszerelés?

A technológiai csőszerelés a csőszerelés egyik speciális ágazata. Még egy speciális elnevezése is van azoknak a szakembereknek, akik a technológiai csőszerelés területén dolgoznak, ők az izometriás csőszerelők. Az általunk végzett feladatok tekintetében beszélhetünk csőhálózatok kiépítéséről, meglévő régi csővezetékek cseréjéről, de lehet felújítás vagy meghibásodások kijavítása is a feladat. Egy ilyen folyamat megvalósítása egy igen felelősségteljes munka, nagy pontosságot és precizitást igényel. A kivitelezés közben elég egy elhibázott illesztés és a károk máris beláthatatlan következményeket okozhatnak.
Cégünk az ipar minden területén szerel technológiai csőrendszereket. Elmondhatjuk, hogy minden ágazatban otthon vagyunk.
Legyen szó élelmiszeriparról, gyógyszeriparról vagy erőművekről, az ott előírt legmagasabb követelményeire is tudunk megoldást nyújtani a technológia csőszerelés területén.
A technológiai csőszerelés tevékenységi körünkben az összes névleges átmérő és névleges nyomás megtalálható. A szénacéltól és a P-91-es melegszilárd acéltól a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélig valamennyi anyagigényt képesek vagyunk kielégíteni.

Miért fontos a profi módon kivitelezett technológiai csőszerelés?

A megfelelő minőségben elvégzett technológiai csőszerelés nagyon sok okból fontos. Sok esetben rendkívül veszélyes üzemekben, magas kockázati fokozatban lévő területekről beszélünk.
Az egyes, már az előzőekben is említett iparágak gyártási folyamataihoz kapcsolódó csőhálózatoknak magas szintű követelményrendszernek kell megfelelnie. Ezt a követelményt csak a megfelelő hozzáértéssel, a megfelelő szakmai képzettséggel lehet csupán elérni.
Talán pontosan ezek miatt van, hogy ez egy rendkívül keresett ágazat. És nemcsak keresett, de rendkívül felelősségteljes is. Ahogy azt már az előző részben is említettük, elég egy elhibázott illesztés vagy nem megfelelő rögzítés, és a károk beláthatatlan következményekkel járhatnak.

Mit foglal magába nálunk a technológiai csőszerelés?

tartályszerelést,
-olajvezeték szerelést,
-hidraulikus vezetékek szerelését,
-nagynyomású vízvezeték szerelést,
-gőzvezeték szerelést,
-valamint rézcső szerelést

Milyen munkálatokat végzünk még a technológiai csőszerelés területén?

Cégünk professzionális szaktudással, és megfelelő referenciákkal a háta mögött vállalja a technológiai csőszerelés tervezési és kivitelezési munkálatait. Ezen belül felsorolunk néhányat, amelyeket a csőszerelési munkáink kivitelezése során elvégzünk.
csővezetékek tervezése,
-csővezetékek kiépítése, felújítása, nyomáspróbája,
-végzünk anyagvizsgálatot,
-varratvizsgálatot,
-és előregyártást is vállalunk.

Mindezt milyen iparági területeken?

Korábban már tettünk említést azokról a területekről, ahol a technológiai csőszerelés kiemelkedő szerepet kap. Most az alábbiakban összegezzük, hogy melyek ezek a főbb területek.
-olajipar
-élelmiszeripar,
-vegyipar,
-gyógyszeripar,
-acélipar,
-feldolgozóipar,
-erőművek,
-épületgépészet,
-mezőgazdaság

És hogy miért minket válasszon?

Mert szakmai felkészültségük és tapasztalatuk a technológiai csőszerelés területén belül megteremti számunkra és ügyfeleink számára egyaránt azt a lehetőséget, hogy még az akár megoldhatatlannak tűnő feladatokat is sikeresen legyünk képesek elvégezni. Kollégáink szakmai felkészültsége magas szintű, amit a folyamatosan megújuló technológiák szerint fejlesztünk, vagyis folyamatosan nyomon követjük a technológiai fejlesztéseket.
Válasszon minket azért, mert minőségi alapanyagokkal dolgozunk, és azért, mert a legkorszerűbb infrastrukturális háttérrel rendelkezünk, és mert rendelkezünk a megfelelő ISO szabványokkal, valamint TÜV minősítésekkel.

Széchényi 2020 - Befektetés a jövőbe