Acélszerkezet gyártás

Az acélszerkezet gyártás területén nincs lehetetlen

Számunkra biztosan nincs. Ezzel az egy mondattal össze lehet foglalni, hogy mit jelent a számunkra az acélszerkezet gyártás. Ezen a területen valóban nem ismerjük a lehetetlent. Az acélszerkezet gyártás bármelyik területéről legyen is szó, mi a tökéletes megoldást nyújtjuk valamennyi megrendelőnknek. Munkánkat végezzük műhelyünkben és kiszállással, helyszíni munkavégzéssel egyaránt.
És természetesen azon túl, hogy az acélszerkezet gyártás számunkra hivatás, minden olyan eszköz és feltétel adott, ami a biztosítja a minőségi munkavégzést.
Rendelkezünk rozsdamentes acél szerkezetek gyártásához szükséges korszerű AWI hegesztőgépekkel valamint TÜV hegesztői és egyéb minősítésekkel is.
Minőségirányítási rendszerünk pedig megfelel az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási szabvány előírásainak.

Miért hasznos az acélszerkezet gyártás?

Az emberek többsége úgy gondolja, hogy az acélszerkezet gyártás termékének, az acélszerkezet felhasználásának főleg a nagyobb raktárak és ipari csarnokok építésénél van szerepe. Nos, az esetek többségében ez általában így is van. És miért acélszerkezetet használnak ezekhez az épületekhez? Ennek több oka is van. Mindenek előtt azért, mert az acélszerkezet nagy szilárdságának köszönhetően többszintes épületek esetében magas szintszámot lehet elérni. Az ipari csarnokok esetében pedig lehetőséget biztosít a nagy nyílásközök létrehozására. Mindkét szempont igen fontos.
De fontos az időtényező is. Az acélszerkezeteknek viszonylag rövid a beszerelési idejük. Ez pedig azt eredményezi, hogy jelentősen lerövidíthető egy építkezés. És van még egy előnye, mégpedig az, hogy az alapanyag használata nem igényel nagy építési teret. Ez azt jelenti, hogy az acélszerkezeti elemeket közvetlenül a szállító járműről is a helyükre lehet emelni egy daru segítségével.

Csak az acélszerkezet gyártás területén dolgozunk?

Bár szorosan kapcsolódó munkákról beszélünk, az acélszerkezet gyártás mellett technológiai gépészeti szerelési munkákat végzünk az ipar különböző területein.
Csővezetékrendszereket építünk, építünk nehéz acélszerkezetű építményeket, ipari csarnokokat, hídszerkezeteket, silókat, épület vázakat, acél tetőszerkezeteket és még sorolhatnánk.
Vállaljuk továbbá építőipari lakatos szerkezetek gyártását, azok szerelését, beépítését is. Ilyenek a rácsok, nyílászárók, létrák, fedlapok vagy a térelhatároló szerkezetek.
Röviden nézzük meg, hogy milyen munkákat végzünk a telephelyünkön. Természetesen a felsorolás a teljesség igénye nélkül készült, hiszen ezt nagyban befolyásolja az ügyfeleink igénye. De ahogy korábban említettük, számunkra az acélszerkezet gyártás és a technológiai gépészet területén nincs lehetetlen. Tehát végzünk

-lemezmegmunkálást,
-plazmavágást,
-csövek megmunkálását,
-forgácsolást,
-minősített hegesztési munkákat (AWI hegesztés, rozsdamentes, szénacél és alu anyagok),
-fűrészelést,
-és még homokszórást is.

Végül röviden összefoglaljuk, hogy melyek az acélszerkezet gyártás és a technológiai gépészet területén végzett munkáink
-csarnokok vázszerkezetének gyártása, építése,
-füstcsatorna elemek gyártása,
-hídszerkezetek gyártása,
-ipari csővezetékek szerelése,
-technológiai csőszerelés,
-ipari berendezések szerelése,
-nyomástartó edény gyártás,
tartálygyártás (az élelmiszer ipartól a vegyiparig minden területre)
-víztorony gépészete,
-fémburkolatok gyártása, szerelése,
-szellőzőrendszer szerelése,
-fűtő- hűtő vezetékrendszer kiépítése

A felsorolás természetesen ez esetben is a teljesség igénye nélkül készült. De bármilyen acélszerkezet gyártás témájában felmerülő igénye, kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal, biztosan megtaláljuk a megoldást!

Széchényi 2020 - Befektetés a jövőbe