Gépalkatrész gyártás

Gépalkatrész gyártás a hegesztő 2001 Kft.-nél

A Hegesztő 2001 Kft. több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gépalkatrész gyártás területén, amely lehetővé teszi számunkra, hogy magas minőségű és precíziós alkatrészeket kínáljunk ügyfeleink számára. Modern technológiákkal felszerelt műhelyünk és tapasztalt szakembereink biztosítják a megbízható és hatékony szolgáltatásokat.

Műhelyünk felszereltsége

A gépalkatrész gyártás precíz végzéséhez műhelyünk számos korszerű eszközzel és géppel rendelkezik, amelyek segítségével a legbonyolultabb feladatokat is el tudjuk látni.

 • Saját 10t daruval szerelt műhely: Ez lehetővé teszi a nehéz és nagy méretű alkatrészek biztonságos és precíz mozgatását, ami különösen fontos a nagy méretű gépalkatrészek gyártásánál.
 • CNC-s plazmavágó (6600x2200mm koordináta asztallal): A precíziós plazmavágó és a 6 KW-os lézervágó gépünk lehetővé teszi a bonyolult és pontos vágási feladatok elvégzését, nagy munkaterületének köszönhetően pedig akár nagyméretű alkatrészek megmunkálása is lehetséges.
 • Négy görgős lemezhenger (13mm anyagvastagságig): Ez a gép lehetővé teszi a lemezek hengerítését, beleértve a kúphengerítést is, amely különösen hasznos a speciális formájú alkatrészek előállításában.
 • REHM típusú AWI és 450 A-os CO hegesztőgépek: Ezek a nagy teljesítményű hegesztőgépek biztosítják a különböző anyagok és vastagságok precíz és megbízható hegesztését.
 • Valamint különböző kézi szerszámok: Műhelyünk számos kézi szerszámmal is fel van szerelve, amelyek segítségével a kisebb javítási és szerelési feladatokat is gyorsan és a gépalkatrész gyártás így hatékonyan elvégezhető.

A gépalkatrész gyártás folyamata

A gépalkatrész gyártás több lépésből áll, amelyek mindegyike kritikus fontosságú a végső termék minősége szempontjából. Az alábbiakban bemutatjuk a gyártási folyamat főbb lépéseit:

 • Tervezés és fejlesztés

A gépalkatrész gyártás folyamatának első lépése a részletes tervezés. Mérnökeink modern CAD/CAM szoftverek segítségével készítik el a termékek terveit, amelyek alapján később a gyártás történik. A tervezés során figyelembe vesszük az ügyfelek speciális igényeit és követelményeit, hogy a végeredmény minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak.

 • Anyagkiválasztás

A megfelelő anyag kiválasztása kritikus lépés a gépalkatrész gyártás során. Műhelyünkben különféle anyagokkal dolgozunk, beleértve a különböző típusú fémeket, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a gyártott alkatrészek számára.

 • Megmunkálás

A megmunkálás a gyártási folyamat egyik legfontosabb része, amely magában foglalja a vágást, hengerítést, és hegesztést. Modern CNC gépeink és plazmavágónk lehetővé teszik a nagy pontosságú munkavégzést, míg a négy görgős lemezhengerünk a bonyolultabb formák kialakításában nyújt segítséget.

 • Hegesztés

Hegesztő szakembereink a REHM, KEMPPI típusú AWI és 450 A-os CO hegesztőgépekkel végzik a gépalkatrész gyártás feladatát, így lehetővé téve a precíz és tartós hegesztési feladatok elvégzését. A hegesztés során kiemelt figyelmet fordítunk az anyagok megfelelő összeillesztésére és a hegesztési varratok minőségére.

 • Felületkezelés

Az elkészült alkatrészek felületkezelése szintén fontos lépés a gépalkatrész gyártás során, mivel ez növeli a termékek élettartamát és esztétikai megjelenését. A különböző felületkezelési technikák, mint a homokszórás a festés, és a horganyzás biztosítják, hogy az alkatrészek ellenálljanak a környezeti hatásoknak és a korróziónak.

 • Minőségellenőrzés

A gépalkatrész gyártás folyamatának minden szakaszában szigorú minőségellenőrzést végzünk, hogy biztosítsuk a termékek megfelelőségét és a legmagasabb minőségi követelmények teljesítését. A minőségellenőrzés során különféle vizsgálati módszereket alkalmazunk, beleértve a vizuális ellenőrzést, méretellenőrzést és roncsolásmentes teszteket.

Miért válasszon minket?

Cégünk elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legmagasabb minőségű gépalkatrészeket biztosítsa. Több évtizedes tapasztalatunk és korszerű felszerelésünk lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb iparágak számára nyújtsunk megbízható megoldásokat.

 • Tapasztalat és szakértelem: Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a gépalkatrész gyártás területén.
 • Modern technológia: A legkorszerűbb gépekkel és eszközökkel dolgozunk, hogy a legjobb minőséget és pontosságot biztosítsuk.
 • Rugalmasság és egyediség: Minden ügyfél igényét egyedileg kezeljük, és személyre szabott megoldásokat kínálunk.
 • Megbízhatóság: Kiemelt figyelmet fordítunk a határidők betartására és a projektjeink megbízható teljesítésére.

Amennyiben bármilyen kérdése van vagy további információra van szüksége a gépalkatrész gyártás kapcsán, keressen bennünket az elérhetőségeinken. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Széchényi 2020 - Befektetés a jövőbe